Siden 1978 har ing. O. Fiorentini SpA været involveret i design og produktion af industrielle rengøringsmaskiner og er for tiden blandt de italienske og europæiske markedsledere på dette område.

Ing. O. Fiorentini SpA med over 30 års erfaring på området, er dannet af en ung og dynamisk gruppe af personer, der altid er orienteret mod fremtiden og konstant forbedrer produkterne. Forvente kundernes behov for at levere det bedste med hensyn til produkter og tekniske-kommercielle løsninger er vores engagement.

Vi er med vores medarbejderes engagement og professionalisme i stand til at levere kundetilpassede løsninger til ethvert behov og applikation.

Fiorentini-mærket er synonymt med kvalitet, pålidelighed og robusthed. De nye designs tilbyder state-of-the-art løsninger,

der bruger den nyeste generation indenfor teknologi, med et praktisk, funktionelt og elegant design.

Som en del af sin fortsatte vækst, producerer Ing. O. Fiorentini SpA en bred vifte af komplette maskiner, der passer til alle specifikke krav gennem produktion og salg af gulvvaskere og fejemaskiner og gadefejemaskine.

Virksomheden står som en benchmark i branchen og tilbyder højkvalitets maskiner og udstyr, der er i stand til at opfylde alle kunders forventninger og konkurrencens karakteristika.

Virksomheden er koncentreret i tre produktionsanlæg: Piancaldoli, Castel S. Pietro Terme og Pietramala, med filialer i Milano og Rom.